Logistiker / Systemadministratör

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Välkommen att utvecklas med oss
Upphandling Södertörn har ett samarbete mellan Haninge och Nynäshamns kommuner för upphandling, inköp och samordnad varudistribution, som består av två verksamhetsgrenar Upphandling och Inköp. Upphandling samordnar och genomför upphandlingar. Inköp administrerar, utvecklar och supporterar e-handel och samordnad varudistribution på lokal nivå för Haninge och Nynäshamns kommuner. Verksamheten har som mål att vara professionell, stödjande och effektiv i syfte att förenkla och effektivisera inköpsprocessen i båda kommunerna

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för logistiken på lokal nivå, genom registervård som upplägg och administration av leveransadresser, kundnummer och GLN koder. Information och stöd till enheterna vid leveransavvikelser som försvunnet gods, felaktiga leveranser, reklamationer och returhantering i båda kommunerna. Du är länken mellan upphandling, inköp, beställare, leverantörer, distributör och den centrala förvaltningsorganisationen för samordnad varudistribution.

Som logistiker och systemadministratör har du en kommunikativ roll, du ger daglig support och service både per telefon och mail till beställare, leveransmottagare och enheter. Tillsammans med dina kollegor utbildar du användare och ansluter leverantörer för beställning i inköpssystemet Visma Proceedo. Du bör vara aktiv och lyhörd i de olika nätverk du ingår i. Du är drivande när det gäller uppföljning och kan se saker ur kundens perspektiv.

Vi ser dig som vill vara spindeln i nätet och tillsammans med dina kollegor ta inköp till nästa nivå genom att förvalta och utveckla systemstödet samt lösa utmaningarna som ligger inom logistik- och e-handelsområdet.

Det här söker vi hos dig
Har du erfarenhet från logistik, inköp eller e-handel? Eller kanske flera av dessa? Då är det dig vi söker.

Vi ser att du har arbetat med logistik gärna i offentlig förvaltning, och att du är en glad, positiv och lösningsorienterad problemlösare med stor initiativ- och samarbetsförmåga. Vi ser också att du är strukturerad, serviceinriktad och ödmjuk samt har en vilja att samarbeta över gränserna för gemensam verksamhetsutveckling.

För tjänsten är det viktigt med en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och att du kompletterar de andra personerna inom inköpsverksamheten.

Det här kan vi erbjuda dig
Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga och erfarna kollegor. Vi sitter i ljusa kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjligheter att utvecklas utifrån behov.

Övrigt
Tillträde snarast efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 2021-01-22. Ansökan sker med CV, personligt brev och indikativt löneanspråk. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Kontakt
För mer information är du välkommen att kontakta Anna-Carin Rosengren, gruppchef inköp 08-606 92 06.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/468

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-12-21

Sista ansökningsdag:
2021-01-22

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 21 januari 2021