Leg.Arbetsterapeut till vård- och omsorgsboende i Haninge

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Ditt uppdrag

Vi söker en arbetsterapeut till Haninge kommun.Ditt uppdrag kommer vara 50% på Hagagården och 50 % på Malmgårdens vård- och  omsorgsboende. Hagagården är ett naturnära boende med 91 platser fördelat på 10 avdelningar. Vi erbjuder korttidsboende samt ordinära platser inom somatik eller demens. På Hagagården kommer du ha ditt huvuduppdrag inom somatiken. Hagagården har fina promenadstråk och en innegård som möjliggör en mängd olika aktiviteter. Malmgårdens boende finner du i Dalarö. Boendet är hemtrevligt med 29  platser varav 7 för personer med demens. I ditt uppdrag på Malmgården möter du personer med och utan demenssjukdom.

Nu söker vi dig som vill ha nya utmaningar och delar vår bild av att aktiviteter är en del av den äldres vardag! Vi ser gärna att du är uppfinningsrik och vill arbeta för att våra äldre ska ha en aktiv vardag på olika sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att göra bedömningar av den äldres förmåga till förflyttning och personlig vård,samt att anpassa vardagsmiljön och prova ut och förskriva olika typer av hjälpmedel. Du motiverar och stödjer våra boenden till att bibehålla och utveckla sina förmågor samt handleder personal i rehabiliterade insatser. Du arbetar nära omvårdnadspersonalen och initierar och stöttar dem i att erbjuda en aktiv vardag för våra äldre.

Du kommer att ingå i team med fysioterapeuter , omvårdnadspersonal , sjuksköterska och andra arbetsterapeuter. Tillsammans arbetar ni utifrån ett helhetsperspektiv med den boende i fokus.

Arbetet erbjuder variation och möjlighet att påverka innehållet i verksamheten.

Din kompetens

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med nyfikenhet och intresse för äldreomsorg.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet och/eller vidareutbildning inom liknade verksamhet.

Du tycker om att arbeta i team och har lätt att samarbeta. Du är positiv och har ett driv att utveckla verksamheten. Du visar nyfikenhet, engagemang och tar initiativ till förändring.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

Vi erbjuder regelbundna yrkesspecifika träffar där vi tillsammans arbetar med utveckling av yrkesrollen i verksamheten, kompetensutvecklar och reflekterar. Hos oss finns goda parkeringsmöjligheter. Som medarbetare i Haninge kommun får du även tillgång till gym och erbjudanden  om friskvårdscheckar. Dessutom lediga klämdagar och för den som vill finns möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 18 september 2020