Lärare till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Nakterhusskolan växer och söker ytterligare lärare!

I augusti 2020 öppnade helt nybyggda Nakterhusskolan i Vega.

I dagsläget har vi 200 elever på skolan, fördelade mellan förskoleklass och åk. 1-4 samt 30 engagerade medarbetare. Inom ett par år kommer vi vara en F-6-skola med cirka 400 elever. 

Vi söker nu en kompetent och engagerad lärare till åk. 3, med start efter jullovet. Du kommer följa klassen upp till åk. 4 och sedan vidare till åk. 6. Din behörighet ska således omfatta åk. 4-6 i första hand. Då vi tillämpar klasslärarskap behöver du ha en bred ämnesbehörighet. 

Vår lokaler innefattar förutom ljusa och välutrustade klassrum ett eget tillagningskök, idrottshall, musiksal, slöjdsalar, bibliotek samt hemkunskapssal.

Vill du vara med och bidra till den fortsatta uppbyggnaden av en välfungerande skola där studiero, trygghet och trivsel står i fokus? Där ansvarskultur, sammanhållning och engagemang utgör stöttepelarna och där höga och positiva förväntningar ställs på elever, vårdnadshavare och medarbetare? Bra, då är du varmt välkommen med din ansökan! 

Nakterhusskolan ligger centralt i Vega med direkt närhet till goda kommunikationer. Pendeltågstationen i Vega ligger ca. 250 meter från skolan.

Nu söker vi dig som vill ges möjlighet att vara med och utforma verksamheten och bygga en väldigt bra skola från grunden!

Arbetsuppgifter

Som lärare på Nakterhusskolan ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av undervisningen. Du ansvarar för det dagliga arbetet med eleverna och att eleverna når uppsatta mål. Du är mentor för klassens elever och har således löpande kontakt med vårdnadshavare.

I samarbete med skolledning och kollegor tar du ett gemensamt ansvar för alla skolans elever, verksamhetens utveckling och arbetar för att skapa en god atmosfär och stämning i din klass liksom på skolan i allmänhet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med bred ämnesbehörighet för åk. 4-6.

Du är en engagerad, driven och positiv person som hittar kvalificerade lösningar på eventuella utmaningar. Du är strukturerad och samtidigt kreativ. Du förstår vikten av fungerande relationer med elever och deras vårdnadshavare. Du är självgående men värdesätter också betydelsen av att ha goda kollegor i din omgivning, som du gärna samarbetar med.  

Intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-01-10

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/502

Kontakt: Henrik Engebretzen
08-606 96 30

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-09-09

Sista ansökningsdag:
2021-09-26

Senast uppdaterad: 18 september 2021