Lärare till liten undervisningsgrupp åk 4-6

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning


Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen!

Vendelsömalmsskolan söker nu en kompetent, engagerad och relationsskapande lärare till en liten undervisningsgrupp åk 4-6. Gärna en lärare med speciallärarkompetens eller specialpedagogisk kompetens. Vi söker dig med bred ämneskompetens.

Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sina förutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet.

Vi söker dig som brinner för elever med särskilda behov och strävar efter att dina elever når bästa resultat i alla ämnen. Du delar vår värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt, du ser möjligheter istället för svårigheter.

Du behöver vara väl bekant med ett lågaffektivt förhållningssätt, vara tydlig, strukturerad samt ha goda rutiner i klassrummet.

Vi har tre övriga grupper för elever med särskilda behov och du kommer ingå i detta arbetslag i hop med de övriga medarbetarna på skolan.

Ditt uppdrag

Du kommer ansvara för planering och undervisning samt samordning av en fungerande struktur ihop med den resurs som finns på plats. Gruppen kommer  bestå av ca 6 elever i åk 4-6, samtliga med behov av mindre sammanhang, färre intryck och en lugnare miljö. Du ansvarar även över pedagogiska kartläggningar, åtgärdsprogram och ansökningar om tilläggsbelopp kring eleverna i gruppen. Tät kontakt med vårdnadshavare samt samarbete med övriga lärare som ingår i skolans mellanstadium.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi ser gärna att du också innehar speciallärar- eller specialpedagogexamen samt att du har erfarenhet av att ha undervisat i en mindre undervisningsgrupp.

Detta söker vi hos dig

Du är en trygg och tydlig person. Du har förmåga att skapa förtroende hos elever, föräldrar och kollegor samt att anpassa undervisningen efter elevernas behov. Du ser vikten av kollegialt samarbete som en förutsättning för god skolutveckling. Du har god digital kompetens då vi använder oss av IT till det mesta i skolan.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.

  • Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt pedagogisk lunch.
  • Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Välkommen med din ansökan!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 2 april 2020