Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Lärare lärstudioverksamhet 7-9 Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Välkommen att utvecklas med oss

Brandbergsskolan ligger vid Brandbergens centrum, Haninge kommun och är en F-9 skola med fritidshem, förberedelseklass, lärstudio 1-9 och anpassad grundskola 1-9. Skolan har också en mediaprofil från åk 7-9 samt en kockprofil åk 8-9.
Nu söker vi mentor och undervisande lärare till vår lärstudioverksamhet.

Lärstudioverksamheten består av fyra klasser med sammanlagt 34 elever:

  • 1-6 SU
  • 1-6 L
  • 7-9 SU
  • 7-9 L

Vi söker en mentor och undervisande lärare i SV/EN/SO-ämnen till 7-9L.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska, engelska och SO. Du planerar och leder undervisning i två mindre särskilda undervisningsgrupper, varav i en grupp ingår mentorsansvar. Du samplanerar undervisning tillsammans med undervisande lärare MA, NO, TK samt resurs. Du ingår i lärstudioverksamheten arbetslag. 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är:

  • legitimerad lärare svenska, engelska, SO-ämnen årskurs 6-9, gärna med specialpedagogiska kompetens och utbildningar
  • erfaren av att arbeta i mindre undervisningsgrupper
  • erfaren av att möta elever med extraordinära stödinsatser

Du behöver i din profession vara balanserad och utgå från en tydlighet och struktur i din planering och undervisning, men samtidig vara kreativ och flexibel i att arbeta fram individuella lösningar för elever. Du är en trygg och tydlig ledare i din undervisningssal.

Du måste ha en god samarbetsförmåga där du tillsammans med undervisande lärare i MA/NO/TK och resurser samverkar och samarbetar för en ökad måluppfyllelse.

Stor vikt kommer att läggas på dina kommunikativa färdigheter då du kommer behöva kommunicera med; elever som är i stort behov av tydlighet; kollegor samt vårdnadshavare och externa aktörer.

Du är givetvis uppdaterad i Lgr-22 och skolans styrdokument.

Det här kan vi erbjuda dig

”Som medarbetare i Haninge kommun har du fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov. Provanställning tillämpas.”

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-01-08

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/300

Kontakt: Bobby Sundin
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-04-28

Sista ansökningsdag:
2023-06-28

Senast uppdaterad: 10 juni 2023