Lärare i Textilslöjd till Kvarnbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår i tillgängliga lärmiljöer. Vi är mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete och söker nu en kreativ, nyfiken och modig kollega som vill hänga med på denna resa. Sätter du alltid eleven i fokus? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan. 

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i södra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Skolan är organiserad i arbetslag som leds av biträdande rektor. Vi har ca 340 st elever och ca 50 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Vi söker legitimerade lärare, med inriktning textilslöjd. Du kommer att planera och genomföra undervisning från åk 1 - 6. Skolan har två välutrustade slöjdsalar, en för trä- och metall och en sal för textilslöjd. Varje sal rymmer en halvklass. Vi arbetar språkutvecklande och ämnesövergripande. Vi arbetar aktivt med anpassningar och har stor förståelse för elevers olika behov. Hos oss startar elevhälsan i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig i slöjd (textil) (lärarlegitimation). Du har erfarenhet av arbete i skolan och du är van vid att använda digitala verktyg, både i din undervisning och i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar. Du är van att arbeta ämnesövergripande och du har goda kunskaper av betygsättning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare. Ditt arbete är elev-fokuserat.

Du besitter god ledarskaps- och samarbetsförmåga samt god förmåga att skapa relationer med både elever, kollegor och föräldrar. Du är en trygg vuxen som eleverna vill lyssna på.

Villkor
Du är ämnesbehörig och legitimerad lärare.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Enligt ök.

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/700

Kontakt: Johan Engström Albertsson
08-6067277

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-11-24

Sista ansökningsdag:
2021-12-10

Senast uppdaterad: 1 december 2021