Lärare i No och Teknik på högstadiet!

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendliongsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och ca 120 medarbetare. Alla i teamet är delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad lärare i No/Tk, åk 7-9. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande. Du kommer att vara mentor i åk 7. 

Ditt uppdrag blir att undervisa elever åk 7-9 i No/Tk. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter i dina ämnen och i skolans undervisning i övrigt.  

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

 
Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 26 maj 2020