Lärare i fritidshem

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår. Vi deltar i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola och står inför ett spännande utvecklingsarbete. Vi söker nu en kreativ, nyfiken och modig kollega som vill hänga med på denna resa. Sätter du alltid eleven i fokus? Längtar du efter att utveckla dig själv och andra? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan.

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i Jordbro med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Vi har drygt 300 st elever och ca 50 medarbetare.

Skolans vision är Glädje, Trygghet och Möjlighet.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du tillsammans med kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen i fritidshemmet enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål.

Kvalifikationer

Du är väl förtrogen med lgr 22 och har förmågan att planera, organisera och prioriterar på ett effektivt sätt samtidigt som du säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet. Precis som vi har du insett vikten av det kollegiala samarbetet för att både elever, personal och verksamheten ska utvecklas i positiv riktning.

Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och arbetskamrater. Du behöver ha förmåga att medverka till att skapa en lustfylld, lärorik och varierande lärmiljö för att kunna möta individen och gruppen. Du utrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare.

 

Villkor
Du är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 11/8-2022

Löneform: månadslön

Antal lediga befattningar: 2

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/573

Kontakt: Johan Engström Albertsson
08-6067277

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-06-21

Sista ansökningsdag:
2022-07-05

Senast uppdaterad: 23 juni 2022