Lärare i engelska och annat ämne åk 7-9

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vill du vara med och påverka våra elevers framtid? Här är chansen!

Vendelsömalmsskolan söker nu en kompetent, engagerad och relationsskapande lärare i engelska och annat ämne åk 7-9. 

Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för ett livslångt lärande och att varje elev ges möjlighet att utifrån sina förutsättningar utvecklas så långt möjligt både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ledord: kunskap, samarbete, glädje och trygghet.

Åk 7-9 är treparallellt med ca 250 elever. Till hösten 2020 tar vi emot fyra klasser i åk 7 och behöver därför utöka vår personalstyrka. Vid skolstarten ht19 flyttade verksamheten till två fina paviljonger då vår huvudbyggnad renoveras. 

Vi söker dig som brinner för att utveckla våra elever inom ämnet engelska och strävar efter att dina elever når bästa resultat i alla ämnen. Du delar vår värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt, du ser möjligheter istället för svårigheter.

Du kommer tillhöra något av våra tre arbetslag på högstadiet, och ha ett delat mentorskap för en klass med någon av dina kollegor.

Du kommer vara en del av det kollegiala arbetet på skolan och samarbeta tätt med ämneskollegor.

Arbetsuppgifter
Du ansvar för att utföra sedvanliga uppgifter för lärare. Tillsammans med ämneslärare, eller enskilt, planerar du och utvärderar undervisningen utifrån fastlagda mål.

Tillsammans med arbetslagen i åk 7-9 deltar du i schemabrytande aktiviteter t.ex. temadagar, idrottsdagar mm. Du deltar i konferenser och utvecklingsarbete inom dina ämnen.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda ämneskunskaper.

En god samarbetsförmåga och helhetssyn på eleven är en förutsättning för ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt att skapa relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du tar egna initiativ och ser utmaningar i att prova olika arbetssätt för att eleverna ska lyckas. Kreativitet och flexibilitet hjälper dig att utveckla skolans verksamhet vidare.

Villkor
Du är med fördel legitimerad lärare eller har erfarenhet av att undervisa elever på högstadiet. Tjänsten är till största delen i engelska beroende på vilket ditt andra ämne är kan tjänsten vara varierad.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 30 maj 2020