Lärare årskurs 4-5

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Smiley face

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare till vårt arbetslag 4-5. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. Arbetslag 4-5 består av fyra klasser där du som lärare undervisar i de teoretiska ämnena, men där du också har möjlighet att påverka tillsammans med dina kollegor hur ni delar upp undervisningen ämnesmässigt emellan er. 

Arbetsuppgifter
Du undervisar framförallt i svenska/SVA men även i några andra ämnen. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i svenska/SVA år 4-6. Meriterande om du även är behörig att undervisa i engelska.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund eller elever med NPF-svårigheter.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 21/10-2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/553

Kontakt: Björn Larsson
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-09-21

Sista ansökningsdag:
2021-10-21

Senast uppdaterad: 14 oktober 2021