Lärare åk 4-6 med fokus på Sva

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Ribbybergskolan är en F-6 skola med ca 520 elever. Skolan är belägen nära Västerhaninge centrum med närhet till pendeltåg och bussar. Vår vison är att alla barn är allas ansvar. Värdegrundsarbetet är därför en viktig och central del för oss på Ribbybergsskolan. Skolan har under pågående läsår arbetat med en certifiering kring Unicef och rättighetsbaserad skola, samt fokuserat på utökad rörelse t ex via trivselledarprogrammet och Stockholms idrottsförbund. Vi har också påbörjat ett utvecklingsarbete enligt Haninge kommuns satsning på kvalitet i undervisningen samt kvalitet i lärmiljö och samspel.

Ditt uppdrag
Ca 40% av tjänsten utgörs av undervisning i Sva för elever i åk 1-6. Uppdraget kan också innebära att samordna elever med behov studiehandledning samt modersmålsundervisning. Du kommer att ingå i arbetslag 4 och även undervisa i matematik och ev andra ämnen utifrån din behörighet.

Du kommer att arbeta och samplanera med arbetslagets övriga lärare och fritidspersonal. Du ska vara lösningsinriktad och ha god förmåga att skapa positiva relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du ska bidra för att främja ett positivt arbetsklimat. Du måste vara strukturerad, ha lätt för att samarbeta och van vid kvalitetsarbete med ett målinriktat arbetssätt, som ska leda eleverna mot att utvecklas och lyckas väl i arbetet mot att nå kunskapskraven.

Kvalifikationer
Du ska ha lärarlegitimation och behörighet för att undervisa i Sva. Behörighet eller erfarenhet av att undervisa i matematik och NO är meriterande men ej ett krav.

Din kompetens

Du ska ha barnets bästa i fokus, kunna se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Att bygga goda relationer med elever och kollegor ser vi därför som en självklarhet. Vi värdesätter ett tydlig ledarskap där du också kan sätta gränser. Vi vill att du ta tillvara elevernas lekfullhet och kreativitet i din planering och undervisning.

Vi erbjuder dig: 

-Ett lustfyllt och stimulerande arbete med naturen som närmsta granne

-Fantastiska elever och kollegor samt ett klimat med stor frihet under ansvar. 

-Friskvårdscheckar på 2000 kr/år

-Fri tillgång till gym i kommunhuset

Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan till oss!

https://ribbybergsskolan.haninge.se/

 
 
 

 

 
 
 
 
Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 24 maj 2020