Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Klasslärare år 4-5 Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare till vårt arbetslag 4-5 inför läsåret 21/22. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. Arbetslag 4-5 består av fyra klasser där du som lärare undervisar i de teoretiska ämnena, men där du också har möjlighet att tillsammans med dina kollegor dela upp undervisningen ämnesmässigt emellan er. 

Arbetsuppgifter
Du undervisar i elevernas teoretiska ämnen, eventuellt kan det bli tal om att dela upp ämnena du undervisar i tillsammans med dina kollegor. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i år 4-6.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund eller elever med NPF-svårigheter.

Tjänsten är tillsvidare från 11 augusti 2021. 
Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 11/8-2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/148

Kontakt: Björn Larsson
08-606 70 00

Publicerat: 2021-04-01

Sista ansökningsdag:
2021-05-04

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 13 april 2021