Idrottslärare sökes till Kvarnbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår i tillgängliga lärmiljöer. Vi är mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete och söker nu en kreativ, nyfiken och modig kollega som vill hänga med på denna resa. Sätter du alltid eleven i fokus? Längtar du efter att utveckla dig själv och andra? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan. 

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i norra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Vi har ca 300 st elever och ca 50 medarbetare.

Skolans vision är Glädje, Trygghet och Möjlighet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en legitimerade lärare för undervisning i IDH. Du kommer att planera och genomföra undervisning. 

Vi arbetar aktivt med anpassningar och har stor förståelse för elevers olika behov. Hos oss startar elevhälsan i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare (lärarlegitimation).

Du har erfarenhet av arbete i skolan och du är van vid att använda digitala verktyg, både i din undervisning och i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar, du är van att skriva kartläggningar och delta i arbetet med åtgärdsprogram. Du är van att arbeta ämnesövergripande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare. Ditt arbete är elev-fokuserat.

Villkor
Du är en legitimerad lärare med Idrott och Hälsa i din kompetens. Har du behörighet inom SVA är det meriterande.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Fr o m 11/8-22

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/572

Kontakt: Johan Engström Albertsson
08-6067277

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-06-21

Sista ansökningsdag:
2022-07-05

Senast uppdaterad: 24 juni 2022