Haninge kommun söker gruppchefer till framtidens vård och omsorgsboende

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas hos oss

Nu startar vi snart upp framtidens vård- och omsorgsboende !

Vill du vara med och bli en del av det team som kommer att inleda arbetet i den nya verksamheten - Terrassen - som öppnar successivt under våren 2021? 

Terrassens vård- och omsorgsboende kommer att ligga centralt beläget i Handen, i direkt närhet till pendeltåg och bussar. Verksamheten innefattar totalt 55 lägenheter fördelade på tre våningsplan med både somatisk- och demensinriktning. Lokalerna innefattar även takterrass och takträdgård med en fantastisk utsikt över Rudans naturreservat.

Här finns mycket goda förutsättningar för både boende och medarbetare att trivas!

 

Arbetet på Terrassens vård- och omsorgsboende kommer att präglas av moderna arbetssätt, hög kompetens samt användandet av den senaste välfärdstekniken. Vi kommer att arbeta med individen i fokus - de äldre ska trivas hos oss och uppleva att deras individuella behov tillgodoses i en miljö som präglas av gemenskap, trygghet och värme. 

All vår verksamhet utgår från våra värdegrundsord: omtanke, ödmjukhet och engagemang och vi vill att detta präglar varje möte som sker mellan oss och våra äldre.

 

Ditt uppdrag:

Rollen som gruppchef innebär mycket varierande arbetsuppgifter: 

 • Du är närmaste chef för omvårdnadspersonalen inom ditt område. 
 • Du arbetar kontinuerligt tillsammans dessa medarbetare i vården och omsorgen av de äldre. 
 • Du är har ett personalansvar samt håller i medarbetarsamtal och lönesamtal. 
 • Du leder arbetet på dina avdelningar och håller regelbundet i arbetsplatsmöten. 
 • Du har ett arbetsmiljöansvar och håller vid behov omsorgssamtal och rehabiliteringsutredningar. 
 • Du är väl insatt i arbetet som bedrivs och följer löpande upp alla typer av avvikelser.
 • Du ansvarar för schemaplanering och bemanning. 
 • Du beställer förbrukningsmaterial 
 • Du ansvarar och följer regelbundet upp ekonomin inom ditt område
 • Du är en del av verksamhetens ledningsgrupp och kommer tillsammans med verksamhetschef, gruppchefskollegor och hälso- och sjukvårdspersonal att leda verksamhetens övergripande utvecklingsarbete.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara med och starta upp den nya verksamheten från grunden. Arbetet i den nya verksamheten kommer att innebära nya arbetssätt som tar tillvara den senaste tekniken.

 

Det här söker vi hos dig:

 • Du är utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet inom äldreomsorgen.
 • Du har erfarenheter av ledarskap och verksamhetsutveckling, tidigare uppdrag som gruppchef är starkt meriterande.
 • Du har erfarenhet av bemanning och schemaläggning.
 • Du har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift.
 • Du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför hinder.
 • Du har en digital kompetens och ett intresse för att implementera nya lösningar genom den senaste välfärdstekniken.
 • Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du ett engagemang för arbete med äldre och du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med kollegor. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till de boende, närstående samt medarbetare. Du är ansvarstagande och självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

 

Det här kan vi erbjuda dig:

Som gruppchef på Terrassens vård- och omsorgsboende kommer du att arbeta centralt, i direkt närhet till kommunikationer. Verksamheten kommer att ligga i framkant genom moderna arbetssätt och tekniska lösningar.

Gruppchefer på Terrassens vård- och omsorgsboende kommer att arbeta enligt schema dagtid samt var tredje helg, viss kvällstjänstgöring kan förekomma. 

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset samt friskvårdscheckar. Dessutom erbjuder möjlighet till semesterväxling.

 

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Provanställning kan komma att tillämpas

 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 24 oktober 2020