Gymnasielärare i svenska

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Välkommen till Haninge, kommunen med skog och hav, söder om Stockholm. Fredrika Bremergymnasiet är idag en av Sveriges största gymnasieskola med ca 2000 elever.

Fredrika Bremergymnasiet eftersträvar en miljö som präglas av prestigelöshet och där viljan att leverera bästa kvalité till våra elever står i fokus.

Det här söker vi hos dig

Till hösten har vi en kollega som är tjänstledig för studier. Vi söker därför en engagerad och behörig gymnasielärare i svenska som vikarie. Du kommer att tillhöra Ekonomiprogrammets arbetslag

Vi söker dig som söker nya pedagogiska utmaningar och vill ta ditt nästa utvecklingssteg tillsammans med andra. Du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar. Du ser fram emot att arbeta tätt tillsammans i programlag och ämneslag med fokus på eleverna och skolans mål. Du är tydlig och engagerad och kan genom din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga locka fram det bästa ur dina elever. Vi ser helst att du har flerårig pedagogisk erfarenhet och även erfarenhet av att arbeta med ämnesintegrerade projekt.

Om du mot förmodan saknar lärarerfarenhet sedan tidigare får du en lärarkollega att rådfråga. Du ingår också i både arbetslag och ämnesgrupp med andra lärare och samarbetar kring elevernas lärande och utveckling.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 2022-08-11

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 60 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/655

Kontakt: Marie Merenius Touray
070-6067648

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-04

Sista ansökningsdag:
2022-09-04

Senast uppdaterad: 16 augusti 2022