Gruppchef Vård- och omsorgsboende - Vallagården

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi söker en yrkesskickliga gruppchef med god ledarskapsförmåga. Du ska vara trygg, flexibel och lösningsfokuserad i sitt ledarskap.

Ditt uppdrag

Som gruppchef inom äldreförvaltningen har du personal- budget-, verksamhets- och

utvecklingsansvar för din verksamhet. Du kommer även att ha arbetsmiljöansvaret för din verksamhet. Arbetet präglas av självständighet där du har ett tydligt ansvar för ditt område. Du behöver ha god samarbetsförmåga, mycket bra kommunikativ förmåga, vara flexibel och förändringsbenägen. Du ska ha god insikt i vad omvårdnadsarbetet innebär. Du ingår i den lokala ledningsgruppen, med andra gruppchefer och att ha ett bra samarbete är en förutsättning. Du kommer att arbeta med dina medarbetare i omvårdnadsarbetet och administrativt.

Det här söker vi hos dig

  • Undersköterskeutbildning eller annan relevant utbildning eller erfarenhet
  • Egenskaper som visar på tydlighet, stabilitet och mod
  • Digital kompetens
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet från verksamhetsområdet
  • Dokumenterat goda kunskaper inom äldreomsorg
  • God kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Du behöver vara duktig på att dokumentera, för att kunna handleda dina medarbetare inom området
  • Du behöver ha förmåga att leda dina medarbetare på ett positivt sätt i förändringsarbete
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Som gruppchef kommer du att få vara med och starta och utveckla nya arbetssätt då det är en ny roll i vår organisation. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid och friskvårdsbidrag. Vi kommer att genomföra en stor kompetensutvecklingssatsning för de personer som börjar arbeta som gruppchefer inom äldreförvaltningen då vi bedömer att gruppchefen har en mycket viktig roll.

Låter det intressant? Då är du välkommen att utvecklas med oss. 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 11 juli 2020