Grundlärare med inriktning mot fritidshem

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

 

Välkommen att utvecklas med oss

Måsöskolan är en F-6 skola med ca 600 elever. Skolan arbetar med en tydlig vision om att vi tillsammans skapar förutsättningar för elever att lyckas och att alla elever kan lyckas. Vi utgår ifrån tänkandet att alla elever gör rätt om de kan, och vår värdegrundshand som består av fem för oss viktiga delar; Trygghet, Ansvar, Respekt, Rutiner och Språk. 

Vi har ett öppet klimat och vi arbetar i nära samförstånd med varandra. Vi arbetar med ett inlyssnande- och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Ditt uppdrag

Arbeta i förskoleklass under skol- och fritidstid. I samverkan med mentor utbyta erfarenheter och kunskaper och skapa ett sammanhang och progression i elevernas utveckling och lärande. 


Under fritidstid tillsammans med kollegor driva utvecklingsarbete där planering, genomförande och dokumentation står i fokus. Men även ta tillvara elevernas intressen och erfarenheter för att skapa meningsfulla sammanhang.

 

Det här söker vi hos dig

Du har lärarutbildning med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagogutbildning.

Du är målinriktad, trygg som vill samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt och har ett stort intresse för elevers utveckling och lärande.

Du vill utvecklas och ta ansvar.

Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 20220811

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/651

Kontakt: Monika Kaspersson
08-6067256

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-02

Sista ansökningsdag:
2022-08-26

Senast uppdaterad: 16 augusti 2022