Grundlärare fritidshem till Tungelsta skola

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever på skolan och är ungefär 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Nu söker vi dig som vill arbeta med de yngsta i skolan, åk F-3,  som medarbetare i skolsamverkan och en central person i arbetet med att utveckla fritidsverksamheten. Detta läsår kommer du att arbeta med åk 1. 

Du är utbildad och legitimerad grundlärare mot fritidshem. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande under hela skoldagen. Ditt uppdrag blir att driva arbetet på fritidshemmet tillsammans med kollegor. Du arbetar nära övriga i ett team med förskollärare, lärare, fritidspedagog och barnskötare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. Ditt ledarskap är av största betydelse och vi söker kompletterande kompetenser till ett redan gott arbete med rörelseaktivitet och uteverksamhet. Vi ser gärna att du har ditt intresse eller fördjupning i musik, drama eller bild. 

Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar medvetet för att utveckla våra fritidshem i enlighet med läroplanen och målen en varierad, utmanande och målstyrd undervisning och en ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi arbetar också för att utveckla våra lärmiljöer och vårt samspel på så vis att ledarskap och ansvar utvecklas hos samtliga medarbetare. 

Om du är intresserad kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80 för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

 

 
Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 oktober 2020