Ett års vikariat som receptionist och administratör på 100%.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Centrum Vux är Haninge kommuns vuxenutbildning. Här bedriver vi utbildning på grund- och gymnasienivå samt SFI (svenska för invandrare). På Centrum Vux arbetar och studerar människor med många olika bakgrunder och ursprung vilket gör arbetsplatsen både spännande och mångkulturell.

Ett års vikariat med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Receptionist och administratör. Du kommer att alternera med att stå i receptionen samt sitta backoffice med administrativa arbetsuppgifter. I receptionen kommer du att utföra traditionella receptionsuppgifter som posthantering, utskrifter av intyg, betyg, närvarorapporteringar och inloggningsuppgifter. Du är behjälplig våra elever, besökare och lärare som kommer till receptionen. Du kan uttrycka dig mycket väl i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Vid kursstarter är det stor arbetsbelastning på administrationen så du behöver vara stresstålig.

Dina administrativa arbetsuppgifter är att svara i telefonen under våra telefontider samt svara på mail som kommer in till receptionens mailbox. Du registrerar nya Sfi-elever i Extens. Du kommer även hjälpa elever som har problem med sina inloggningsuppgifter därför är det viktigt att du har god digital kompetens.  

Kvällstjänstgöring var tredje vecka.

Dina kvalifikationer

Du har minst treårigt gymnasium, gärna en examen från Handels- och administrationsprogram eller Hotell- och turismprogrammet. Du har mycket god digital förmåga (Officepaketet). Du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och i skrift. Har du erfarenhet av att arbeta på komvux och är flerspråkig är det meriterande.

Din kompetens

Receptionisten är oftast den första person elever och besökare kommer i kontakt med. Centrum Vux söker därför en receptionist med en välutvecklad förmåga att bemöta människor med olika behov och förväntningar. Då du är Centrum Vux:s ansikte utåt så är det är mycket viktigt att du är serviceinriktad, tålmodig, tillmötesgående och flexibel och att även kan anpassa dig i olika situationer som kan uppkomma i mötet med besökare.
Eftersom tjänsten även kommer att vara administrativ är det även viktigt att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.
I båda uppdragen kommer det krävas mycket god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/416

Kontakt: Susanne Löhman
08-606 8345

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-07-06

Sista ansökningsdag:
2021-08-06

Senast uppdaterad: 6 augusti 2021