Enhetschef – Personlig assistans

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Social- och äldreförvaltningen i Haninge kommun arbetar med stöd till människor i alla åldrar och livssituationer. Till område Personlig assistans söker vi nu en enhetschef. Som enhetschef arbetar du i team som består av enhetschefer och avdelningschef.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning inom socialt arbete eller liknande.

Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad samt har en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt.

Ditt uppdrag

Som chef har du personal-, budget- och verksamhetsansvar.

Du strukturerar, planerar och utvecklar du den enhet du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare.

Du ansvarar för att den operativa verksamheten leds enligt uppställda mål och givna ekonomiska ramar.

Du är underställd avdelningschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar.

Du har även ansvar för att bidra till en god samverkan och samarbete med andra aktörer internt och externt. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, ekonom och inte minst av teamet du ingår i.

Du arbetar tillsammans med dina medarbetare, kollegor och teamet för att utveckla metoder och arbetssätt med syftet att tillgodose människors rätt till personlig assistans enligt myndigheters beslut.

Det här söker vi hos dig

Det är önskvärt med socionomutbildning eller annan utbildning som är relevant för uppdraget.

Du har arbetat några år inom vård och omsorgsarbete, gärna inom funktionshinderverksamheten och har god kännedom om kognitiva hjälpmedel.

God datavana är ett krav.

Har du ledarerfarenhet och någon ledarutbildning är det meriterande.

Kompetenser

Som person är du kommunikativ, lösningsfokuserad och målmedveten.

Du har förmågan att motivera, samordna, följa upp, skapa engagemang och delaktighet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du få en inblick i vår verksamhet gå gärna in på vår hemsida: www.haninge.se

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 augusti 2020