Digitaltryckare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Serviceenheten söker en digitaltryckare. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning (heltid) mellan 1 maj 2023 - 30 april 2024.

Tryckeriet

Tryckeriet är en del av Serviceenheten och är placerad i Kommunhuset.

Tryckeriet tar hand om grafisk design, tryckning och efterbehandling inom Haninge kommun. Det som trycks är allt från enkla textdokument till avancerade färgjobb/storformat och textiltryck.

Arbetsuppgifter inom tryckeriet omfattar att planera/fördela arbetet tillsammans med övriga anställda, hjälpa kunder vid beställningar/offert, utföra beställda jobb, sköta maskiner, beställa material, kontakt med leverantörer mm.  

Vi söker dig som vill arbeta inom yrkesområdet digitaltryckare. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning inom efterbehandling, grafiskt produktionsflöde, transfertryck och prepressteknik.

Det krävs att du är van dataanvändare och du bör ha arbetat med Adobe CS. 

Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom grafisk affärsverksamhet, trycksaksproduktion, kalkyl, kvalitetsmätning, prissättning och totalekonomi.

Som person är du framför allt arbetsam, självgående, tar initiativ och är serviceinriktad. Du är kvalitetsmedveten, effektiv och flexibel.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår olika typer av fysiska arbetsuppgifter och det är viktigt att du är i god fysisk form.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Dario Jovic, Internservicechef, 08-606 8077. Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 08-606 7000.

Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2023.

 

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/43

Kontakt: Dario Jovic
08-6068077

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-01-20

Sista ansökningsdag:
2023-02-17

Senast uppdaterad: 1 februari 2023