Busschaufför till vår förskolebuss

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

I Norra Jordbros förskolor har vi en förskolebuss och därför söker vi dig som är busschaufför och som ser till att barnen kommer till spännande lärmiljöer i naturen varje dag. Bussen är specialinredd för förskoleverksamhet.Du deltar också i arbetet med barngruppen då du inte kör bussen. Pedagogisk utbildning ses därför som en stor merit.
Du vill vara med och utveckla barns lärande på ett lustfyllt och utforskande sätt och du måste ha ett mycket stort intresse för utomhuspedagogik.Du vill vara en del av verksamhetens utveckling där förmåga att skapa förtroendefulla relationer är en förutsättning. Du ska förstås ha lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Bussen är iväg på äventyr mellan 9.00 – 15.00.

Du ansvarar även för mathanteringen med egenkontroll och övriga förekommande uppgifter som finns för en förskola på hjul.
Det är också du som hämtar och lämnar bussen från dess uppställningsplats.

Som person är du trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer.

I Haninge kommun är alla våra kommunala förskolor inspirerade av Reggio Emilias filosofi vilket bland annat innebär att vi arbetar med barns delaktighet. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra lärandet samt för att kunna följa barnens intressen.

KVALIFIKATIONER
Busskörkort (D-behörighet)
Yrkeskompetensbevis (YKB)

Eftersom du kommer att vara en del av ett pedagogiskt arbetslag söker vi i första hand dig som dessutom har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som busschaufför.

Hos oss får du:
Arbetskläder
Friskvårdskuponger
Pedagogiska forum i nätverksform
Möjlighet till extra semester genom semesterväxling

Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället, därför ser vi olikheter och mångfald som en tillgång, både bland barn, föräldrar och pedagoger.

Löneanspråk anges i ansökan

Låter det spännande så är du välkommen med en ansökan

Sista ansökningsdag: 20-06-05

Kontaktperson: Åse Åkesson, förskolechef 08-6067730
Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 30 maj 2020