Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Brandbergsskolan söker lärare till mellanstadiet, 4-6

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Välkommen att utvecklas med oss

Brandbergsskolan är en mångkulturell F-9-skola i Haninge kommun med ca 550 elever. Förutom grundskola så har vi också anpassad grundskola, särskilda undervisningsgrupper och lärstudioverksamhet. Vi strävar efter att lägga grunden till ett livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt.

Vi söker nu en legitimerad lärare till organisationen 4-6.

Ditt uppdrag

Du är klasslärare/mentor för en klass i 4-6. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Du ansvarar för bedömning och dokumentation och har kontinuerlig dialog med elevernas vårdnadshavare. Du har erfarenhet av IKT i undervisningen. Du ingår i arbetslaget 4-6 och har ett nära samarbete med de andra lärarna i arbetslaget. Ni har gemensamma arbetslagsmöten varje vecka. 

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har ett tydligt och starkt ledarskap i klassrummet. Du har erfarenhet av att arbeta kompensatoriskt och att praktiskt arbeta med extra anpassningar för elever. Erfarenhet och kunskap av NPF är meriterande. Det är avgörande att du kan bygga tillitsfulla relationer med dina elever och att du jobbar strukturerat med trygghet, trivsel och studiero i klassrummet.

Du är bra på att samarbeta, såväl med dina närmsta kollegor som med skolledning och andra yrkeskategorier på skolan.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater. I augusti börjar vi vår framtidsresa då vi påbörjar ett gediget arbete med språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar också med studiero, lektionsstruktur och tillgänglig utbildning.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-14

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/347

Kontakt: Anna-Maria Sandborg
08-6068638

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-05-15

Sista ansökningsdag:
2023-06-15

Senast uppdaterad: 10 juni 2023