Är du vår HERO, möjliggörande lärare på mellanstadiet?

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med drygt 600 elever och 100 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: kunskap, glädje, trygghet och samarbete. 

Vi söker nu en möjliggörande vikarie för vår föräldralediga lärare på mellanstadiet. 

Kvalifikationer

Du ska vara

* Legitimerad lärare i matematik, NO-ämnen, teknik och i engelska.

   - Legitimation i ytterligare ämnen är meriterande.

Du ska ha

* Erfarenhet av undervisning i grundskola.

* Erfarenhet av att leda elevgrupper.

   - Kunskap om CPS och specialpedagogisk kompetens är meriterande.

Vi söker dig som har ett salutogent förhållningssätt, vilket bl.a. innebär att du ser möjligheter i stället för svårigheter. Därutöver är du mån om att skapa meningsfull, begriplig och hanterbar undervisning och skoldag för dina elever. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

För att du ska lyckas i detta viktiga och utmanande uppdrag behöver du kunna ha flera "bollar i luften", vilket förutsätter att du kan vara både flexibel och stabil när det gäller. Förmågan att skapa goda relationer till både elever, föräldrar och medarbetare utgör själva grunden för lyckad undervisning och gott samarbete med olika parter. 

Arbetsuppgifter

Planering, genomförande och utvärdering av undervisning i matematik, NO-ämnen och teknik i åk 5 samt i engelska i åk 4 både enskilt och i grupp.

* Uppföljning av elevernas resultat tillsammans med elever, kollegor och skolledning.

* Samarbete med elever och deras vårdnadshavare.

Du som söker denna lärartjänst kommer att ha mentorsansvar i åk 5 tillsammans med en lärare. Största delen av undervisningen sker i åk 5. 

Vi erbjuder dig


* Spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater.

* Gratis pedagogisk lunch.

* Friskvårdsförmåner. 

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer sker löpande, vilket innebär att den aktuella tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag.

Denna tjänst kan ev. komma att förlängas vt 2021.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 22 maj 2020