Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Administrativ assistent, Social- och äldreförvaltningen - vikariat

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi söker nu en administrativ assistent till administrativa enheten vid Social- och äldreförvaltningen. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 31 december 2021. Administrativa enheten arbetar med att ge ledningen stöd i administrativa processer inom bl.a. rekrytering, personalrelaterade frågor, ekonomi, arkiv och posthantering.

Ditt uppdrag

I denna roll rapporterar du till Enhetschefen. Främst handlar uppdraget om att vara behjälplig med upprättande av anställningsavtal, lönesupport, andra personalrelaterade arbetsuppgifter samt andra administrativa sysslor inom förvaltningen. Du behöver ha god vana av att arbeta i olika IT system och ha lätt för att lära dig nya saker. 

Du kommer arbeta mycket enskilt och ta ett stort eget ansvar för ditt uppdrag.

Det här söker vi hos dig

För att passa i rollen som administrativ assistent hos oss vill vi att:

  • Du har gymnasieexamen.
  • Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete.
  • Det är meriterande om du arbetat med HR-relaterad administration
  • Det är ett krav att du har god datorkunskap av olika system och meriterande om Du erfarenhet av Heroma, Procapita eller Combine.
  • Du är ett krav att du har mycket god vana av Officepaketets olika delar

Som person är Du är noggrann. Du är en lugn, stabil och strukturerad person som både är samarbetsinriktad och van vid självständigt arbete. Du tar ansvar, är engagerad och visar delaktighet. I tjänsten kommer du att möta medarbetare från olika avdelningar, vilket gör att det är viktigt att vara tillmötesgående, vänlig och ha ett intresse för service. Vidare är Du en person som har ett positivt förhållningssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Stockholm city. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid.

Gå gärna in på vår hemsida www.haninge.se för mer information.

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna:

Linda Strand, enhetschef administrativa enheten, mail: linda.strand@haninge.se,

08- 606 81 06

Välkommen med din ansökan! Tillsättning sker så snart möjligt, så intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 50-75 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/158

Kontakt: Linda Strand
08-6068106

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-04-07

Sista ansökningsdag:
2021-04-21

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 13 april 2021