Leg. Sjuksköterska till Hagagården på 100%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Äldreförvaltningen, Vård och omsorgsboende, Hagagården

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa

förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke,ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrundentydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

 

Ditt uppdrag

Hagagårdens vård och omsorgsboende ligger vackert och naturnära i Vendelsö. Hos oss finns 91 platser fördelat på 10 avdelningar. Fyra av dessa med somatisk inriktning och övriga med inriktning demens. Det finns även korttidsplatser på alla avdelningar.

 

Nu söker vi dig som vill leda omvårdnadsarbetet i samverkan med ett team bestående av

omvårdnadspersonal, fysioterapeut, arbetsterapeut samt andra relevanta teamdeltagare utifrån sitt respektive perspektiv. Du har tillgång till läkare via telefon dygnet runt samt rond på plats varje vecka. Läkaren kommer även till enheten vid behov.

Du leder det strukturerade arbetet med riskbedömningar och uppföljningar utifrån dessa. Till hjälp har vi olika kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du deltar aktivt i kvalitetsuppföljningar samt förbättringsarbete av verksamheten.

Du representerar den egna yrkesrollen i ledningsgruppen på boendet och samverkar både internt och externt. Du ansvarar för att arbetsleda, handleda samt kompetensutveckla omvårdnadspersonalen på inom ditt eget kompetensområde.

Du kommer att ha omvårdnadsansvar för totalt 18 boende inom demens. Arbetstid enligt överenskommelse.

 

 

Din kompetens

 

Du är legitimerad sjuksköterska, trygg i din yrkesroll och med erfarenhet från äldreomsorg.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet och/eller vidareutbildning inom geriatrik, demens och psykisk ohälsa.

Du tycker om att arbeta i team och är positiv till förändring och utvecklingsarbete. Meriterande om du har erfarenhet av kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna

chefer. Vi erbjuder regelbundna yrkesspecifika träffar där vi tillsammans arbetar med utveckling av yrkesrollen i verksamheten, kompetensutvecklar och reflekterar. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid samt möjlighet till semesterväxling.

 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan

sista ansökningsdag.

  I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/586

Kontakt: Anna-Carin Berkal
08-606 75 99

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-10-08

Sista ansökningsdag:
2021-11-08

Senast uppdaterad: 15 oktober 2021