Grundlärare mot fritidshem

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

Vill du bli en del av Sveriges bästa fritidsgäng? Välkommen med din ansökan!

Svartbäcksskolan är en skola med fokus på eleverna och deras framtid. Vi strävar efter en kombination av stabilitet och tradition samtidigt som vi är en verksamhet som vågar tänka nytt, tänka framåt och tänka stort. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och stort engagemang. Svartbäcksskolan är en F-6 skola med tillhörande grundsärskola åk 1-6.

Skolan ligger vackert vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda relationer och kunskapsresultat. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling av verksamheten där höjda resultat, ökad likvärdighet samt tillgänglig lärmiljö står högt på agendan.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en grundlärare mot fritidshem till vår fritidsverksamhet. 

Vi vill att du ansvarar för planering och undervisning på fritids samt samordnar en fungerande struktur ihop med klasslärare och kollegor. Under skoltid samverkar du med klasslärare för att skapa en trygg och stimulerande lärmiljö. Viktiga komponenter för framgång är samplanering och ett starkt engagemang på individnivå.

Kvalifikationer

Du är en lugn och strukturerad pedagog med ett starkt eget driv. Du behöver vara flexibel, självgående, empatisk och vara öppen för nära samarbeten. 

På grund av en satsning gällande utveckling av den utepedagogiska verksamheten med rörelse och idrott i fokus behöver du som sökande ha intresse, erfarenhet och bred kunskap inom området.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Behörig grundlärare mot fritidshem eller fritidspedagogexamen. 

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.  

Anställningen inleds med provanställning i sex månader.Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Provanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/546

Kontakt: Joakim Andersson, Bitr rektor
08-6065089

Publicerat: 2022-06-20

Sista ansökningsdag:
2022-07-15

Senast uppdaterad: 24 juni 2022