Elevassistent coachingcenter

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handels-och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter

Du ska följa en elev med diabetes och autism under skoldagen. Eleven behöver hjälp med att påminnas när det gäller provtagning/skanning av blodsockervärde samt när det är dags att ge insulindos. Du behöver också kunna sätta in rätt åtgärder vid lågt/högt blodsocker.

Du måste vara självgående och ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för elevens behov och ha förmågan att skapa en förtroendefull relation.

Tjänsten, som är en uppehållstjänst, gäller i första hand under höstterminen 2020 med goda utsikter till att förlängas till att gälla även under vårterminen 2021.

Det är meriterande om du har någon form av vårdutbildning.

Kvalifikationer


Du kommer att arbeta i ett team där det är viktigt med samarbete och flexibilitet, samtidigt behöver du vara självständig och ta egna initiativ. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 10 juli 2020