Barnskötare med intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Smiley face

Välkommen att utvecklas med oss

Vill du vara med på vår resa Tillsammans genom vär(l)den? På Duvans förskola får du utvecklas tillsammans med trygga och ambitiösa kollegor som vill göra skillnad för barnen. Vi arbetar med en tydlig inspiration av Reggio Emilias filosofi och vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra lärandet.

Tillsammans i arbetslagen och i våra olika nätverk säkerställer vi det pedagogiska innehållet och arbetsron. Vi fördjupar förståelsen kring begreppen Barns rättighet, Delaktighet/Inflytande, Fantasi/lek, 100-språklighet och Digitalitet.

I förskoleområdet arbetar rektor, biträdande rektor, pedagogista, intendent, levande verkstadspedagog, samordnare, förskollärare, barnskötare och kockar.

Ditt uppdrag

Att arbeta med barn i behov av nära stöd i utbildningen.

Det här söker vi hos dig

Du skall ha ett  brinnande intresse för att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta och har ett flexibelt och moget förhållningssätt med barnets bästa i focus.

I rekryteringsprocessen kommer vi vilja se dokumentation från tidigare erfarenhet i arbetet med barn i behov av särskilt stöd samt referenser.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga och stöttande kollegor.

Arbetskläder, friskvårdskuponger och semesterväxling.

Kommungemensamma och intern fortbildning.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-10-01

Löneform: Enligt avtal

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/747

Kontakt: Therése Wallver
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-09-13

Sista ansökningsdag:
2022-10-13

Senast uppdaterad: 28 september 2022