Företagardagarna – Haninges nya mötesplats för dig som driver företag

Haninge är en av de snabbast växande kommunerna i Stockholm. Här finns ett starkt växande näringsliv och över 93 000 invånare! Tillsammans med vackra naturområden och storstadspulsen runt hörnet finns här något för alla. Under Företagardagarna fokuserar vi olika frågor som berör dig som företagare. Här hoppas vi att du som företagare ska hitta inspiration, information och kunna byta erfarenheter med andra företagare. Tillsammans skapar vi det goda livet i Haninge.

Haningebilder i kollage Foto: Johan Gustavsson

Save the date – Företagardagarna äger rum 16-19 februari 2021.

Målsättningen är att kunna erbjuda ett smörgåsbord av olika aktiviteter riktade till dig som företagare. Alla aktiviteter kommer att ha olika inriktningar och teman och du väljer vilka aktiviteter som passar dig och ditt företag. Aktiviteterna kommer 2021 att ske digitalt genom live-sändning via kommunens hemsida. Du väljer själv om du vill titta live eller om det passar bättre att ta del av sändningen i efterhand. År 2022 hoppas kommunen att kunna genomföra Företagardagarna fysiskt på plats. Vi tror på det personliga mötet för dialog samtidigt som mötet mellan oss människor är något vi alla längtar efter. Företagardagarna kommer att inledas med ett inspirerande frukostmöte och dagarna kommer att avslutas med prisutdelning för årets företagare, årets eldsjäl och årets nyföretagare. Däremellan kommer vi bjuda in till flera intressanta möten med olika teman, ett varierat utbud där du som företagare väljer det som är mest intressant för just dig.

Näringslivets dag blir Företagardagarna

Det råder en märklig tid i vår omvärld och många företagare har satts på prov. Många upplever en stor kris varför det är än viktigt att känna stöd, få inspiration och hjälp av varandra. Därför har Företagardagarna etablerats med varierat utbud och innehåll där fler ska finna något att ta del av. Tidigare Näringslivets dags innehåll kommer att ingå under dessa dagar.

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 december 2020