Rekryteringsmässan 14 februari 2019

Dags igen för årets största mässa i Haninge - Rekryteringsmässan! Behöver du förstärka ditt team? Eller kanske söker du extra personal för arbetstoppar? På rekryteringsmässan har du chans att knyta kontakt direkt med potentiella medarbetare.

Torsdagen den 14 februari arrangeras rekryteringsmässan i Haninge för fjärde året i rad. Vi upprepar förra årets succé med samma stora fina lokaler för att just ditt företag ska få plats.
Rekryteringsmässan arrangeras av Haninge kommun i samarbete med Arbetsförmedlingen och är en del av Näringslivets dag. Mässan hålls i kommunhuset mellan klockan 15:00-18:00.
På mässan får du chans till personliga möten och en möjlighet att träffa potentiella kandidater vid ett och samma tillfälle. Ett tidseffektivt upplägg – dessutom kostnadsfritt!

Bra att veta inför Rekryteringsmässan

Vi hjälper er att hitta rätt!

Målet är att ni ska träffa kandidater med just den kompetens ni söker. I samband med bekräftelsen får ni ett dokument där ni ska beskriva de lediga tjänsterna och vilka kvalifikationer som krävs.

Förstärkt annonsering
Som en extra service kommer vi också att annonsera dina lediga tjänster i lokalpress, på Platsbanken och Arbetsförmedlingens hemsida.

• Mässhallarna är branschindelade.
• Din utställningsyta är 1x2 m med plats för roll up eller dylikt. Ett ståbord finns på plats, du har också tillgång till Internet och eluttag (om du behöver).
• Vi erbjuder låsbart förvaringsrum för dina ytterkläder och emballage.
• Det är kostnadsfritt att ställa ut på Rekryteringsmässan.
• Rekryteringsmässan har öppet för besökare klockan 15.00 – 18.00.

Anmäl ditt intresse här!

 

Vill du veta mer om mässan?

Kontakta
Jens Gustafson von Zeipel
08-606 75 93
jens.gustafsonvonzeipel@haninge.se

Peter Andersson
08-606 76 73
peter.andersson@haninge.se

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 20 november 2018