Inspirationsföreläsare

Näringslivets dag är en plats att hitta inspiration både bland andra företagare och talare på scenen. Talarna väljs noga ut och under åren har några utav landets främsta talare deltagit på Näringslivets dag.

Talare 2019

Susanne Liljenberg - Serie-entreprenör och en av grundarna till butikskedjan Granit.

Susanne är en sprudlande serieentreprenör som lever med många idéer som hon också förverkligar. Hon föreläser på ett lustfyllt sätt om hur du med enkla medel bygger upp ett tydligt och lönsamt varumärke. Hur du får med dig alla i din organisation att gå åt samma håll och vara en positiv budbärare för varumärket. Hur du går från dröm till verklighet.
Hur du tillsammans med dina medarbetare bygger en tydlig och rolig och personlig arbetsplats som är inspirerande, kreativ och lönsam. Vikten av att vårda sitt varumärke, låta alla i organisationen ta del av varumärkesplattformen för att veta vad de ska missionera ut. Varför vi alla går till jobbet. Vad ska vi förmedla till våra kunder som också blir budbärare av företagets mål, mission och vision. Vikten av att se över sin affärsidé, att den fortfarande håller måttet. Konsten att arbeta med sin historia som gör att företaget får en bättre stabilitet och styrka. Tydliga verktyg att jobba med så företaget når sina mål där sociala medier är ett viktigt verktyg.

Daniel Pettersson - Hotelldirektör på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central. 

 

Daniel är en av alla de entreprenörer som börjat sin resa i Haninge. Daniel har varit med och utvecklat några utav Stockholms mest trendiga restaurang och hotellkoncept så som bland annat Esperanto, Råkultur och Yasuragi. Idag arbetar Daniel som vd för ett av Petter Stordalens nya koncept hotell där kunden ska få en helt ny upplevelse av att bo på hotell. Daniel har en fantastisk förmåga att arbeta målfokuserat för att uppnå sina drömmar vilket han kommer dela med sig av under Näringslivets dag 2019. 

Några utav tidigare års talare är 

Aron Andersson
Carolina Klüft
Elizabeth Kuylenstierna
Charlie Söderberg
Frida Boisen 

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 6 december 2018