Årets pristagare 2018

Under Näringslivets dag den 16 februari 2018 delades flera priser ut till företagare i kommunen. Här presenterar vi vinnarna i de olika kategorierna. Stort grattis till alla vinnare!

Årets företagare 

Najadens Gym- och Motion - Renato D’amore, Salvatore Pisano, Michael Palm

Årets eldsjäl 

Klaes Jansson - Tobias Ahlström och Aleksei Grigorjev 

Juryns motivering:

Vinnaren har under flera år samarbetat med arbetsmarknadsenheten och Ungdomsteamet, genom att erbjuda studiebesök och praktik som lett till anställningar för kommunens arbetssökanden.
Företaget har genom ett positivt, strukturerat och genomtänkt arbetssätt – gett målgruppen chansen att lära sig ett yrke som kräver tålamod, säkerhet och noggrannhet.

 

Årets nyföretagare

Hardhat - Fredrik Sandebert 


  

Juryns motivering:

Att sätta samman delar och spegla sin samtid genom nya kommunikationsmetoder – resulterade i en produkt, och IT-hjälpmedel för byggbranschen.

Genom envishet, erfarenhet och kunskap, lyhörd för kundens behov - har denna kloka entreprenör lyckats formge digitala, moderna och användarvänliga redskap för att minska risken och öka tydligheten med ett långsiktigt projektverktyg med unika funktioner.

Det kan vara t.ex. att snickaren kan stämpla in –ut, ha koll på ritningar och andra webbaserade projektverktyg för ett lyckat byggprojekt.

 

Årets unga företagare 

Connect UF - Christoffer Moreira Boman, Aras Tofek, Jonatan Kesete och Rickard Nilsson

Juryns motivering:

Årets unga företagare har använt modern teknik för att skapa en tjänst som kan få andra företag att växa.
Genom att skapa en ny tjänst på marknaden kan företaget fylla ett behov hos mindre, nyetablerade företag att nå ut med sina produkter och tjänster på en bredare marknad.

Juryn ser stor potential i affärsidéen och önskar dessa unga företagare stort lycka till i framtiden.

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 2 mars 2018