Vi behöver dig som är behörig grundskollärare!

Har du idéer för framtiden, vill göra skillnad och dessutom är behörig grundskollärare? I Haninge pågår just nu ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Här kan du utvecklas för egen del samtidigt som du är med och utvecklar skolan och formar vår framtid.

Idag är vi cirka 2 700 personer som arbetar inom utbildningsförvaltningen, men vi behöver bli fler. Du ska vilja vara med och utveckla oss, vår kommun och dig själv på vägen. Vi ser att utveckling är en del av vår vardag, till exempel i mötet med kollegor, i mötet med eleverna och i vår strävan efter att hela tiden lära oss att göra saker ännu lite bättre.

Tillsammans gör vi skillnad

Vi tycker att det är viktigt att ha många olika perspektiv och vår erfarenhet är att olikheter berikar. I medarbetarundersökningarna brukar det märkas att vår kultur är lärande, stöttande och trygg. Vi är stolta över vår kompetens och vetskapen om att vi gör skillnad för våra elever. Vi erbjuder bra förmåner som ger dig de rätta förutsättningarna för ett arbetsliv i balans.

Här är det alltid nära – till kollegorna, till Haningeborna och till klipporna. Bara 20 minuter från Söder.

Läs mer om grundskollärarjobben som kan förändra din och våra elevers framtid!

Kontakt för den här sidan: ubfkom@haninge.se

Senast uppdaterad: 3 maj 2019