Vill du hjälpa andra och vara korttidsfamilj fyra dygn i månaden?

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten.

Korttidsfamilj

Ditt uppdrag

Korttidsvistelse utanför hemmet innebär att en person med funktionsnedsättning tillfälligt får vistas hos en familj. Insatsen syftar till att de anhöriga ska få avlastning och den funktionshindrade får möjlighet till miljöombyte och personlig utveckling. Nu söker vi dig som vill vara kortidsfamilj varannan helg till en trettonårig pojke.

Dina kvalifikationer

Brinner du för att hjälpa andra? Vi söker dig som är lyhörd, engagerad och har en naturlig känsla för samspelet med andra människor. Du är erfaren och uppmärksam i din kontakt med andra samtidigt som du håller dig professionell utifrån ditt uppdrag.

Din kompetens

Du arbetar utifrån den enskilda ungdomens behov och intressen samt förstår vikten av samarbetsförmåga då du samspelar med en familj som behöver ditt stöd. Har du erfarenhet av arbete med ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser och beroendeproblematik ses det som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

Att vara korttidsfamilj är ett utvecklande uppdrag som engagerar och där du verkligen kan göra skillnad för andra människor.

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 19 mars 2019