Vi söker en yrkeslärare till byggprogrammet

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Fredrika Bremergymnasiet i Haninge är en av landets största gymnasium. Med ca 2100 elever och ca 250 personal fördelade på 14 nationella program är vi inrymda i fina och funktionella lokaler. Yrkesdelen byggdes för tre år sedan och är toppmodernt utrustad. Vi har ett gott söktryck till våra utbildningar och är en populär skola.

Ditt uppdrag

Du kommer att undervisa en av våra årskurs ett klasser i bygg och anläggningsämnet.

Du kommer att ha mentorsansvar för den klass du undervisar.

Du kommer att samarbeta med kollegorna i bygg-arbetslaget, det vill säga både yrkeslärare och lärare i de gymnasiegemensamma ämnena.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som tycker om att samarbeta med kollegor kring ungas utveckling inom yrke och skola. Du skall ha en grundinställning att alla elever vill och kan lyckas. Du ser att goda relationer är ett viktigt verktyg i "lådan".

Vi vill att du har gedigen yrkeserfarenhet inom byggbranschen, gärna inom trä, betong och/eller plattsättning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa i byggämnen.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 4 maj 2019