Talar du sorani sydkurdiska och vill jobba extra som avlösare?

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Avlösarservice

Ditt uppdrag

Vi söker nu en sorani/sydkurdisk-talande avlösare på 20 timmar i månaden till en femårig pojke med stort omvårdnadsbehov. I arbetet som avlösare avlastar du föräldrar till ett barn med funktionsnedsättning i deras hem så att de får möjlighet till återhämtning och vila samt utrymme att utföra vardagliga ärenden.

 

Dina kvalifikationer

Brinner du för att arbete med människor och vill agera stöttepelare i någon annans liv? Vi söker dig som är lyhörd, engagerad och har en naturlig känsla för samspelet med andra människor. Du är erfaren och uppmärksam i din kontakt med andra samtidigt som du håller dig professionell utifrån ditt uppdrag. Du är medveten om vikten av flexibilitet och känsla för situationen då arbetet som avlösare i huvudsak sker i någon annans hem.

Din kompetens

Du arbetar utifrån den enskildas behov och intressen samt förstår vikten av samarbetsförmåga då du samspelar med en familj som behöver ditt stöd. Har du erfarenhet av utåtagerande och/eller autistiska barn ses det som mycket meriterande. I uppdraget ingår det att vara behjälplig med intimhygien, såsom vid toalettbesök, dusch och påklädning.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande och varierande extraarbete som engagerar och där du kan göra skillnad för andra människor.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 19 mars 2019