Skolsköterska Kvarnbäcksskolan 60 - 75%

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Kvarnbäcksskolan ligger i norra Jordbro i Haninge kommun. Skolan rymmer årskurserna F-6 och har även en kommungemensam grupp som kallas lärstudio. Skolgården är naturskönt utformad med både naturlekpark, fotbollsplaner och skog i närheten. Skolan nås av busslinje 837 och 841 direkt vid entrén. 

På skolan arbetar cirka 45 personal och har ett elevantal om ca 380 elever. Skolans ledning består av rektor, tre biträdande rektorer och en intendent. Förutom pedagogisk personal finns bespisningspersonal, vaktmästare, skolsköterska och kurator. Skolan serverar dagligen egenlagad mat, en tilltagen salladsbuffé samt en vegetarisk rätt.

Ditt uppdrag

Du arbetar med riktlinjer av Haninge kommuns verksamhetschef för elevhälsans medicinska insatser och under ledning av rektor deltar du i elevhälsoteamet på skolan och samverkar med övriga professioner inom elevhälsoteamet och skolans personal. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande enligt Haninge kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser. Du kommer ha en viktig roll i att stödja eleverna i deras utveckling mot att nå sina mål.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta som skolsköterska (åk f-6), barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Du har ett intresse och engagemang för barn- och ungdomars hälsa. Rollen ställer krav på självständighet, effektivitet och professionalitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Kommunen har en central stödavdelning med skolläkare, skolpsykologer och specialpedagoger med inriktning hörsel, tal, språk- och kommunikation, som arbetar mot alla skolor.

Som anställd i Haninge kommun finns tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. Som skolsköterska ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekrytering pågår under hela processen och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 16 september 2019