Planarkitekt

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Ditt uppdrag

Vi arbetar i projektform, vilket innebär ett nära samarbete med andra planarkitekter och yrkeskompetenser i kommunen, där du som planarkitekt är projektledare och driver egna projekt med ansvar för planprocessen. I arbetet ingår skissarbete, utredningar och upprättande av planförslag i samråd med projektgrupp, inblandade byggaktörer, konsulter samt allmänhet. Du arbetar även med att utveckla rutinbeskrivningar och har ett helhetsansvar för planprocessen.

 

Det här söker vi hos dig

Examen som arkitekt/landskapsarkitekt/fysisk planerare eller annan likvärdig utbildning. Minst 5 års erfarenhet av arbete med detaljplanering och stadsutvecklingsprojekt, gärna i projektform. Goda kunskaper om planprocessen och plan- och bygglagen. Kännedom om miljöbalken. Kunskaper i AUTO-CAD. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket. Körkort med behörighet B.

Vi ser det som meriterande om du tidigare varit projektledare och arbetat med större, komplexa planprojekt inom kommunal verksamhet eller som konsult. Vi tror du är en självgående, gestaltande person som brinner för stadsbyggnad. Du uppskattar teamwork och är lyhörd och prestigelös med mycket god samarbetsförmåga.

 

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med mycket goda kommunikationer och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, 25 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till extern handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.”

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 18 oktober 2019