Leg. Sjuksköterska till Johanneslund Vård och omsorgsboende

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

 Ditt uppdrag

 Johanneslund vård och omsorgsboende är Haninges största kommunala boende med 100 lägenheter.

Nu söker vi dej som vill leda omvårdnadsarbetet i samverkan med ett teambestående av omvårdnadspersonal, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, samt andra relevanta teamdeltagare utifrån sitt respektive perspektiv. Vi har tillgång till läkare via telefon dygnet runt samt rond på plats varje vecka. Läkaren kommer även till enhet vid behov.

Du leder det strukturerade arbetet med riskbedömningar och uppföljningar utifrån dessa. Till hjälp har vi olika kvalitetsregister som Senior Alert, BPSD, samt Palliativa registret.Du deltar aktivt i kvalitetsuppföljningar samt förbättringsarbete av verksamheten.

Du representerar den egna yrkesrollen i ledningsgruppen på boendet och samverkar både internt och externt. Du ansvarar för att arbetsleda, handleda samt kompetensutveckla omvårdnadspersonalen på inom ditt eget kompetensområde.

Du kommer att ha omvårdnadsansvar för 2 avdelningar med totalt 16 boende inom demens och somatisk vård.

Arbetstiden är förlagt måndag-fredag 08.00-16.30. 

 

 Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska, trygg i din yrkesroll och med erfarenhet från äldreomsorg.

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet och/eller vidareutbildning inom geriatrik,demens och psykisk ohälsa.Du är inte rädd för förändringar och kan arbeta självständigt. Du har även erfarenhet av kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbete.

Vi läger stor vikt i personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

 Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi erbjuder regelbundna yrkesspecifika träffar där vi tillsammans arbetar med utveckling av yrkesrollen i verksamheten, kompetensutvecklar och reflekterar.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning

 

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 15 oktober 2019