Lärare musik åk 7-9

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vår trevliga skola söker nu en lärare i musik, ev i kombination med SO. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2019.

Söderbymalmsskolan har cirka 470 elever i årskurserna 7 - 9. Här arbetar ca 70 personal. Vi har ett gemensamt fokus på ökad måluppfyllelse och vi värderar kunskap högt i alla ämnen. Vi har höga förväntningar och mål med tydliga kunskapskrav.

Söderbymalmsskolan är en IT-skola och samtliga elever har egna datorer. Våra elever arbetar i Google-Drive och deras resultat följs upp i det digitala verktyget Schoolsoft. Vi har välutrustade lokaler, med projektorer i alla klassrum. Vi har en fullt utrustad musiksal med stora möjligheter till varierad undervisning.

Vi har en skolsköterska, SYV och tre kuratorer på skolan. Vi har ett aktivt elevråd. Vi har ett trygghetsteam på skolan som agerar direkt om något skulle hända och som även samordnar Söderbymalmsskolans dagar (skolans traditionella temadagar). 

Vi finns centralt i Haninge och har nära till kollektivtrafik som pendeltåg och bussar. Skolans personal har fri parkering i anslutning till skolan. Haninge kommun erbjuder sina anställda friskvårdskuponger och det finns ett välutrustat gym i kommunhuset som är gratis för kommunanställda. Kommunen äger skidstugor som anställda kan hyra.

Vi har hög trivsel och har hittills haft över 90 % behöriga lärare. Vi har fem förstelärare.

Arbetsuppgifter

Undervisning i åk 7-9 i musik. Mentorskap tillsammans med en annan lärare ingår i tjänsten. Samarbete i årskursvisa arbetslag. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du förväntas bidra till arbetslagets utveckling genom att aktivt delta i konferenser och lagets kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Du har ett gott ledarskap i klassrummet och är strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du ska ha en väl utvecklad samarbetsförmåga och intresse av att samverka med dina kollegor kring eleverna samt samarbeta ämnesövergripande i undervisningen. Du har ett gott förhållningssätt och ett starkt engagemang i alla elever. Du har grundläggande kunskaper i IT (vi kan lära dig Drive om du behöver).

Villkor
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation/lärarbehörighet i musik, men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av arbete som lärare i åk 7-9 är meriterande. Utbildning i musik är meriterande.  

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan snarast! Observera att intervjuer och anställning sker fortlöpande. Sista ansökningsdag: 2019-05-26.

Tillsättning av tjänsten är under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Tillträdesdag: 2019-08-12.  

Kontaktperson: Therese Gärde, rektor (08-6067706 eller therese.garde@haninge.se) eller Susanna Wiberg, bitr rektor (08-6068870 eller susanna.wiberg@haninge.se)

Fackliga företrädare nås via växeln 606 70 00. 

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 maj 2019