Lärare 1-6

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Svartbäcksskolan är en skola med fokus på barnen och deras framtid. Vi erbjuder en unik kombination av stabilitet och tradition där du har möjlighet att bli en del av en verksamhet som vågar tänka nytt, tänka framåt och tänka stort. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, progressivitet och stort engagemang.
Skolan ligger vid Tyresta nationalpark i Haninge kommun med urskogen runt hörnet.

Vi har höga ambitioner att ständigt utveckla verksamheten genom att vara en attraktiv skola där alla elever får plats och där vi jobbar tillsammans med målet i sikte för att skapa goda kunskapsresultat.
Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling av verksamheten, IKT, samt med pedagogiskt ledarskap. Vår skolmiljö är kreativ vilket vi på olika sätt synliggör lärandet.

Vi kallar oss för hälsans skola där hela individen står i fokus i vårt lärande. Vi har förstelärare som tillsammans med skolledningen leder den pedagogiska utvecklingen och har fokus på så väl det kollegiala lärandet som våra gemensamma mål.
Vi utgår från samtalsmetoden CPS i vårt arbete med eleverna. CPS är en metod för bland annat konfliktlösning som utgår från förhållningssättet att barn gör rätt om de kan.

Maten i vår skolrestaurang är hemlagad av våra kockar och vi är återkommande nominerade i White guide junior. Vi är även delaktiga i Skolmatslyftet och En sockersmart generation.

Nu söker vi en lärare för F-3 med behörighet och erfarenhet att arbeta vidare i åk 4-6.

Arbetsuppgifter

Planering, undervisning, utvärdering och uppföljning. Viktigt att kunna skapa goda relationer och att vara öppen för samarbete inom arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation eller lärarbehörighet för undervisning i grundskolan. Du är målfokuserad, trygg och har lätt för att samarbeta. Du har ett öppet och flexibelt förhållningssätt och ett stort intresse för elever och elevers utveckling och lärande. Du ser varje individs förutsättningar, styrkor och möjligheter, och har förmågan att skapa ett optimalt klimat för lärande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror starkt på rätt person på rätt plats!

 

Villkor


Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 6 maj 2019