Kock vikariat till Vårt Kök

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi tror på måltiden som helhet och vill att all mat ska tillagas från grunden utan halvfabrikat. Vi vill att våra kockar har den rätta känslan för mat till äldre. Maten ska både vara god, näringsriktig och tilltalande för ögat. Våra kockar ska också vara förtrogna med olika regelverk såsom livsmedelshygien och egenkontroll. Vi arbetar mot kommunens ekologiska mål. Vårt omtyckta kök finns på Hagagårdens vård och omsorgsboende i Vendelsö. Köket levererar ca 650 dagsportioner , i första hand till alla kommunens särskilda boenden och dagverksamheter.

Ditt uppdrag

Som kock i kommunens kök ska du tillaga en god och näringsriktig måltid av god kvalitét till våragäster. I uppdraget ingår arbetsuppgifter som att:

  • Tillsammans med eller på uppdrag av köksmästaren planera, bereda och tillaga måltider tillverksamhetens gäster. Oftast från råvara.
  • Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och av kommunen antagna riktlinjer och policy.
  • Ta emot, kontrollera och packa upp inleveranser av varor och livsmedel.
  • Vid behov genomföra beställningar för verksamhetens servering samt förbrukningsmaterial
  • Genomföra daglig rengöring av köket
  • Du bidrar till en god arbetsmiljö på arbetsplatsenDet här söker vi hos dig

För att passa i tjänsten som kock ska du ha:

  • Kock- eller storköksutbildning
  • Erfarenhet från arbete i storkök
  • Kunskap och erfarenhet av dietkoster och konsistensanpassade koster
  • Utbildning i livsmedelshygien

Din kompetens

Som person ska du kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. Är du dessutom serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i grupp är du någon för oss. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 februari 2020