Grundskollärare åk 4-6

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Åbyskolan är en F-6 skola som har 420 glada och vetgiriga elever med cirka 50 engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv.

Skolans profil är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar. Hos oss får du medarbetare med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se helheten där "jaget aldrig får bli större än laget". Nu söker vi en lärare till årskurs 6.

Verksamhetens mål är att genom ett lustfyllt lärande ska varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för årskurs 6. Varje elev ska även fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11.

Ditt uppdrag

Att planera, undervisa och utvärdera lektioner utifrån kunskapskrav och mål i Lgr 11. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter

Det här söker vi hos dig

Du har adekvat lärarexamen och du har tidigare erfarenhet av undervisning i klass. Du har också kunskap om och är väl bekant med att använda av olika digitala verktyg.

Som medarbetare på Åbyskolan har du god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap och lärande. Om du dessutom gillar att ha kul ser vi det som ett ytterligare plus då vi sätter stort värde på trygghet och trivsel

Villkor

Du har lärarlegitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger och kan också tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 15 maj 2019