Elevassistent coachingcenter

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handels-och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter

Du ska hjälpa en speciell elev med kommunikation och tillsammans med lärarna stötta eleven i den pedagogiska verksamheten.Du ska ha erfarenhet av att arbeta med människor med olika förutsättningar och behov. Eleven kommer att tillhöra vår verksamhet som riktar sig till elever med diagnoser inom autismspektrat.
Du ska kunna arbeta självständigt och genomföra studiebesök

Som elevassistent arbetar du tillsammans med lärarna för att möta eleven på bästa sätt, utefter elevens unika förutsättningar. Fokus är elevens utveckling och välmående i verksamheten.

Du måste vara självgående och ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för elevernas behov och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

Kvalifikationer


 Du kommer att arbeta i ett team där det är viktigt med samarbete och flexibilitet, samtidigt behöver du vara självständig och ta egna initiativ. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 16 juli 2019