Är du undersköterska och söker nya utmaningar inom hemtjänsten?

Smiley face

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vi erbjuder: 

Vi erbjuder tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100%. Heltidsmått är 36,45 per vecka. Arbetstiden är schemalagd och förlagd på dag, kväll och varannan helg.

En del av våra förmåner vi erbjuder är friskvårdsbidrag på 2000 kr per år, tillgång till personalgym och möjlighet till semesterväxling.

 

Dina kvalifikationer och arbetsuppgifter:

Du är utbildad undersköterska och har giltigt körkort.

Du tar ansvar och är trygg i din yrkesroll då du i hemtjänsten oftast arbetar självständigt.  För att lyckas i ditt arbete är du positiv, problemlösande och självgående. 

Du har ett aktiverande förhållningssätt och har alltid kunden i fokus!

Du möter våra kunder i deras hemmiljö och ger stöd och omsorg utifrån biståndsbedömda insatser. Till arbetsuppgifterna hör, bland annat, omvårdnad, förflyttningar, städ, tvätt, inköp, måltider och promenader.

Dokumentation och rapportering är också en del av arbetet och det är därför viktigt att du har datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet.

Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Urvalet sker via Bemanningscentrum.

Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan. I första hand kontaktas du via e-post för bokning av intervju.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 16 februari 2020