Albyberg företagspark

Illustrationer över Albyberg Foto: ÅF

Albyberg företagspark, vid Jordbro trafikplats, öster om Jordbro bostadsområde och söder om Dalarölänken, blir det nya handelsstråket på Södertörn.

Albyberg företagspark ligger strategiskt för dig som både söker logistiska fördelar och tillgång till nya marknader – oavsett om de finns på hemmaplan eller lite längre bort. Alldeles intill järnvägen och riksväg 73, som länkar samman Stockholm med ostkustens nya storhamn i Nynäshamn, skapar vi detta nav för framtidens affärer.

Från Albyberg når du city i ena riktningen och Nynäshamn i den andra på 20 minuter med bil. Motsvarande resa västerut tar dig mot E4:an och det snabbväxande stråket kring Kungens kurva och dess angränsande handelsområden.

Albyberg företagspark i expansiv region

För att nå framtidens affärer behöver du inte resa många minuter. Albyberg företagspark byggs i det expansiva Haninge, som är regional stadskärna på östra Södertörn – dit också kommunerna Tyresö, Nynäshamn och Huddinge med dess tätorter Länna, Skogås och Trångsund räknas. Tillsammans hyser de cirka 15 000 företag och 178 000 invånare. Hushållen i området har en samlad årlig köpkraft om drygt 11 miljarder SEK, enligt Handelns Utredningsinstitut.

Albybergs läge förenar styrkorna i Stockholm

Uteslut inga möjligheter i dina framtida affärer

Med Albyberg företagspark får du samma närhet både till marknad och puls som till natur och vila. Härifrån når du motorvägen lika snabbt som skogsstigen – och på kortare tid än du tar dig till Stureplan med bil, kan du promenera rätt in i den orörda och stillsamma nationalparken i Tyresta.

Albyberg företagspark skapar vi med hänsyn till naturen och med omsorg om människan. Inte bara omgivningen med skördeängar, urskog och sjöar bjuder på ny inspiration – även själva företagsparken smyckas med naturens egna uttryck.

Det är enkelt att ta sig till Albyberg

Förutom motorväg ända fram till området byggs kollektivtrafiken ut med direktbussar som ansluter till närliggande Jordbro med pendeltågsstation. Även för den som vill ta cykeln till jobbet finns möjligheterna, genom den cykelled som ringlar förbi Albyberg från Handen och Jordbro.

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 13 januari 2020