Så här går det till

  1. Gå i genom listan med med de feriepraktikplatser du kan söka till.
  2. Ansök mellan 4 februari och 3 mars. När du ansökt kommer du att få en bekräftelse via mejl att ansökan gått igenom och vidare instruktioner.
  3. Senast under vecka 14 får du ett mejl där det står om du fått en feriepraktikplats eller inte. Om du fått en plats behöver du meddela om du vill ha platsen eller inte senast den 21 april genom att följa de instruktioner du får.
  4. Om du vill ha platsen kommer du att att få ett nytt mejl och sms med en tid då du ska komma till kommunen för en obligatorisk kontraktskrivning. Om du är under 18 år måste din målsman skriva under den blankett som du får i mejlet med erbjudandet. Den underskrivna blanketten måste du ta med till kontraktskrivningen.  Du kan också ta med dig din målsman till avtalsskrivningen.

Du som inte blivit erbjuden en plats tidigare kommer att prioriteras. När du gjort din ansökan kan du följa processen via "Mina sidor".

Viktig information

Du som ska arbeta inom förskola, fritids eller fritidsgårdsverksamhet samt kultur och fritid ska fylla i blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret". Mer information om det finns under "Information och blanketter.

Kontakt för den här sidan: info@haninge.se

Senast uppdaterad: 25 januari 2019