Rekryteringsmässan 6 februari 2020

Dags igen för årets största mässa i Haninge - Rekryteringsmässan! Behöver ni förstärka ert team? Eller kanske söker ni extra personal för säsongsanställningar? På rekryteringsmässan har du chans att knyta kontakt direkt med potentiella medarbetare.

Torsdagen den 6 februari arrangeras rekryteringsmässan i Haninge för femte året i rad. Vi upprepar förra årets succé med samma stora fina lokaler för att just ditt företag ska få plats.
Rekryteringsmässan arrangeras av Haninge kommun i samarbete med Arbetsförmedlingen och är en del av Näringslivets dag. Mässan hålls i kommunhuset mellan klockan 15:00-18:00.
På mässan får du chans till personliga möten och en möjlighet att träffa potentiella kandidater vid ett och samma tillfälle. Ett tidseffektivt upplägg – dessutom kostnadsfritt!

Bra att veta inför Rekryteringsmässan

Vi hjälper er att hitta rätt!

Målet är att ni ska träffa kandidater med just den kompetens ni söker. I samband med bekräftelsen får ni ett dokument där ni ska beskriva de lediga tjänsterna och vilka kvalifikationer som krävs.

Utställningsytan

• Mässhallarna är branschindelade.
• Din utställningsyta är 1x2 m med plats för roll up eller dylikt. Ett ståbord finns på plats, du har också tillgång till Internet och eluttag (om du behöver).
• Vi erbjuder låsbart förvaringsrum för dina ytterkläder och emballage.
• Det är kostnadsfritt att ställa ut på Rekryteringsmässan.
• Rekryteringsmässan har öppet för besökare klockan 15.00 – 18.00.

Anmäl ditt intresse här!

 

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 14 november 2019