Inspirationsföreläsare

Näringslivets dag är en plats att hitta inspiration både bland andra företagare och talare på scenen. Talarna väljs noga ut och under åren har några utav landets främsta talare deltagit på Näringslivets dag.

Huvudtalare 2020
Per Holknekt

Per_H_NLD_2020.jpg

Human hållbarhet - framgång genom att utveckla människan
Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker, erfarenheter som saknar motstycke. Han har gått från slott till koja, från gatan till Nasdaq.

Per föreläser utan manus eller powerpoint om betraktelser och iakttagelser längs livets krokiga väg, på ett sätt som är otroligt fängslande och med stark igenkänning. Det är skratt och tårar, högt och lågt, men alltid taget ur verkligheten. Per levererar tekniker, lösningar, metoder som är gratis och enkelt applicerbara på precis vem som helst. För Per handlar det om human hållbarhet och om människan i processen, om jaget och laget.

Beroende på utrymme skulle citatet kunna vara med
Per Holknekt: "Jag ville låta mina erfarenheter från hisnande framgångar och livets absolutaste mörker kunna vara någon annan till glädje. Jag trodde jag hade berättat allt. Nu vet jag att jag knappt ens hade börjat"

Tidigare föreläsare: 
Daniel Pettersson - Hotelldirektör på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
Susanne Liljenberg - Serie-entreprenör och en av grundarna till butikskedjan Granit
Aron Andersson
Carolina Klüft
Elizabeth Kuylenstierna
Charlie Söderberg
Frida Boisen 

Gå direkt till anmälan för Näringslivets dag 2020

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 december 2019